Descoperire epocală: 75% din dietele de slăbit de pe internet sunt pentru animale

Pentru prima oara în ultima sută de ani, un grup de oameni de ştiinţă de sex masculin a analizat, cu atenţie, câteva mii de reţete şi diete de slăbit aflate, „la liber”, pe internet şi prin revistele de femei. Rezultatele au fost uluitoare: „Este vorba, fără putinţă de tăgadă, de reţete pentru hrana animalelor”, a declarat şeful echipei de certcetători.

„Nici un om normal la cap nu ar mânca ovăz, morcovi, brocoli doar aşa, fără o friptură lângă sau măcar nişte cârnaţi, să dea gust. Nu există nici o dovadă în lumea ştiinţei că mâncatul de astfel de furaje duce la slăbit. Doar în revistele de femei şi în diete poţi să vezi astfel de aberaţii, cum ar fi curele de viaţă sănătoasă cu seminţe, rădăcini sau tulpini de plante care sunt, în mod clar, destinate consumului animal”, spun cercetătorii.

Aceştia au atras atenţia că printre puţinele legume destinate consumului uman se numără cartofii, varza călită şi fasolea (iahnie) şi ele pot fi consumate doar în combinaţie cu alte produse alimentare, iar restul pot fi considerate, în cel mai fericit caz, condimente. „Dacă le mâncaţi pentru dietă vor avea acelaşi efect ca alte produse nealimentare, cum ar fi rumeguşul, hârtia sau sticla cioburi. În afară de o senzaţie neplăcută de foame, singurul efect putând fi o intoxicaţie alimentară”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 septembrie 2013 11:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult