Descoperire inutilă! Un savant retardat a descoperit ce gândesc femeile

O întrebare la care nimeni nu a căutat în mod serios răspunsul a primit așa ceva în urma unei descoperiri inutile a unui savant britanic. Retardat celebru și, totodată, om de știință, acesta a descoperit ce gândesc cu adevărat femeile.

Comunitatea științifică spune că, de fapt, autorul acestei epocale descoperiri nici nu este savant adevărat ci doar un tânăr pe care l-au păcălit făcându-i cadou un halat alb. Gluma a luat o turnură serioasă când acesta a început să publice studii aproape săptămânal. ”Majoritatea studiilor apărute sub titulatura ”Cercetătorii britanici” sunt făcute de el. Nu l-am contrazis niciodată, că pare foarte fericit. Și, în plus, toată lumea îl crede”, a declarat un om de știință care l-a urmărit în laborator.

În ceea ce privește descoperirea, aceasta a fost imediat aruncată la gunoi de confrații presupusului savant. ”Dacă am vrea cu adevărat să știm ce gândesc femeile le-am întreba. Se știe, orice femeie îți spune exact la ce se gândește când o întrebi asta”, a precizat un cunoscut câștigător al premiului Nobel.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

17 martie 2014 17:03

Alte articole

Vezi mai mult