Dezastru pentru colindători! Tesla lansează capra electrică cu inteligență artificială

Viitorul este aici. Compania Tesla, al cărei CEO este Elon Musk, anunță că în anul 2023 va fi lansat pe piața românească un model de capră care poate să meargă singură cu colindul. „Observ de ceva vreme obiceiul acesta în România și am văzut o oportunitate de a da o mână de ajutor, pentru că mulți doar se țin după cel costumat în capră, el fiind cel care face toată munca“, a spus Elon Musk într-un interviu recent.

Având o autonomie de 20 de km, se poate spune cu ușurință că aceasta termină un cartier întreg în câteva ore. Creatorii mai spun că această variantă de capră va avea multe funcții de inteligență artificială.

Capra va putea să scaneze balcoanele și să determine de unde s-au aruncat banii, o sa poată să cânte și să danseze de una singură, are implementat un sistem de plată cu cardul și multe alte surprize. Modelul a fost supus unor teste riguroase și până în iarna anului 2023 va putea să urce și în tramvaie.

Elon Musk nu vrea să se oprească aici. La insistențele reporterilor, el a declarat căa mai are în teste și un robot mic care pe timp de iarnă ar putea să țină un miel în brațe și să meargă printre mașini, iar vara să vândă plasturi în metrou.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vlad
21 decembrie 2022 17:58
Citește mai mult despre: capra elon musk

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult