Dezastrul demografic, iminent! În zece ani în România vor fi mai mulți bloggeri decât țigani

În timp ce românii sunt preocupați de problemele minore ale țării nimeni nu observă dezastrul demografic ce ne pândește la ușă. Specialiștii Institutului Național de Statistică avertizează că dacă sporul pozitiv continuă ca în ultimii 10 ani, peste încă 10 vom avea mai mulți bloggeri decât țigani în România. 

„Vă rog să mă credeți când vă spun că impactul economic asupra societății va fi major. O creștere a numărului de țigani nu este o problemă, o creștere a numărului de blogări ar însemna un dezastru. O populație majoritară bloggeri înseamnă oameni care nu știu să scrie, abia pot să citească, nu se pricep la nicio meserie dar sunt extrem de agresivi. Măcar țiganii mai au un talent artistic, știu un meșteșug și, cel mai important, te poți înțelege cu ei”, a avertizat președintele institutului, ing. Decebal Popescu. 

Problema se va manifesta tot mai intens în următorii ani, bloggerii umblând în grupuri din ce în ce mai mari la „conferințe” unde discută toată ziua despre blogging, neavând timp efectiv pentru altceva. „Teoretic nu sunt periculoși, dacă-i spui unuia „pune, bă, mâna la muncă și fă ceva” cea mai mare problemă nu ar fi că te înjură într-o postare ci că s-ar putea apuca de muncă și, neștiind nimic, iese un dezastru complet. Dacă bloggerii ar munci pământul de la țară în 20 de ani România nu ar mai avea teren agricol, ar fi deșert totul”. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 februarie 2017 09:55
Citește mai mult despre: bloggeri tigani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult