Dezvăluire şocantă! Robotul Curiosity ar fi luat şpagă de la marţieni ca să îi treacă cu vederea

Cel mai recent comunicat NASA schimbă tot ce ştiam despre Univers! De zeci de ani, spun cercetătorii, toate sondele spaţiale care au vizitat planeta Marte ar fi luat şpagă de la locuitorii acesteia ca să nu difuzeze imagini cu civilizaţia lor avansată, astfel perpetuându-se până astăzi ideea că vecinul roşu al Terrei ar fi incapabil să susţină viaţa.

“Aveam încredere deplină în roverul Curiosity”, spun oamenii de ştiinţă. “De aceea ne-a surprins teribil vestea că acesta îi reperase demult pe marţieni, de altfel posesorii unei culturi înfloritoare, şi le cerea taxă de protecţie ca să nu ne transmită imaginile! Nu ştim cum s-a putut întâmpla aşa ceva, de ani de zile acelaşi inginer român se ocupă de programarea roboţilor noştri.”

Deşi robotul Curiosity a refuzat să dea declaraţii, există zvonuri că acesta intenţionează să se răzbune pe satelitul chinezesc care l-a pârât la NASA. Ca o coincidenţă interesantă, şi de programarea acestuia s-ar fi ocupat un savant român, care neagă însă că l-ar fi echipat cu vreun modul de turnătorie.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

21 iunie 2013 06:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult