Dezvăluiri terifiante: Sovieticii ar fi creat în laborator o fiinţă jumătate Badea, jumătate Banciu

Dat publicităţii după zeci de ani, un document strict secret al Uniunii Sovietice scoate la iveală atrocităţi greu de imaginat în zilele noastre! Potrivit raportului, sub îndrumarea directă a lui Iosif Stalin, o echipă de cercetători ruşi ar fi reuşit să creeze în laborator o fiinţă monstruoasă, jumătate Badea, jumătate Banciu, care ar fi supravieţuit zile întregi într-o cuşcă din oţel, înainte să fie sacrificată “pentru că savanţii nu mai suportau să se uite la ea”.

“Îngrozitoarea creatură are două perechi de buze şi mai multe limbi musculoase, de 45-50 cm lungime”, notează un savant în jurnalul său. “Când am introdus un cobai în cuşcă, l-a jignit până şi-a dat duhul, apoi l-a prins cu tentaculele şi a extras din el substanţele nutritive cu mişcări care aminteau de un sărut în fund. Pe urmă ne-a insultat pe toţi, a bombănit ceva despre Marsilia, a făcut şpagatul şi a aruncat cu fecale, lăsând în cuşcă o duhoare greu de suportat.”

Din fericire pentru întreaga omenire, “joaca de-a Dumnezeu” s-a încheiat la scurt timp după moartea lui Stalin, mai multe ţări ratificând o serie de tratate care interzic astfel de experimente genetice inumane. Cu toate acestea, mulţi ruşi se jură că urletele nepământeşti ale “Creaturii” se pot auzi chiar şi astăzi pe coridoarele laboratorului, aflat acum în ruină.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 septembrie 2013 06:09

Alte articole

Vezi mai mult