Dieta cu documente, ultima fiţă în Moldova. Cumnatul lui Dodon a slăbit 20 kg!

Uită de keto sau dieta californiană! Secretul celei mai eficiente diete descoperite de omenire a fost dezvăluit ieri în direct la televiziunea moldovenească, după ce cumnatul lui Igor Dodon a fost filmat în timp ce mânca documente dintr-o valiză. Imediat după ce secretul s-a aflat, și alți adepți ai dietei au acceptat să vorbească în exclusivitate pentru ziarul nostru.

”Trebuie mâncată hârtie velină, nu hârtie sugativă, aia îngrașă și te deshidratează. Eu țin o combinație de fasting cu regim disociat, adică mănânc ori dictando, ori foaie de matematică, pentru că dacă le mănânci împreună devii rezistent la insulină și toată hârtia pe care o mănânci se depune”, spune un alt adept al dietei cu hârtie.

”Toți nutriționiștii spun același lucru: trebuie o dietă bogată în fibre, ori celuloza e 100% fibre, e ideală pentru obezi. Atenție! Evitați hârtia de ziar, pentru că știți foarte bine ce bagă în ea: numai mizerii, știri false și chestii toxice, chiloțăreală și botox. Dacă mănânci așa ceva îți distrugi ficatul și alte organe!”, previne nutriționistul Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
25 mai 2022 15:05
Citește mai mult despre: dietă dodon hârtie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult