Digi lanseaza oferta de roaming cu 50.000 de tiktokuri pe zi incluse

Românii sunt mai pregătiți de vacanță decât oricând. Cu noua ofertă Digi, care promite 50.000 de tiktokuri pe zi în roaming, îți poți transforma două săptămâni la plajă într-o experiență nu doar plăcută, ci și amuzantă. ”Uită de grija număratului de Mega și Giga în concediu și dă next cu toată încrederea”, așa sună noua reclamă.

Românii sunt însă circumspecți cu oferta, pentru că foarte mulți consumă cam 50.000 de tiktokuri pe oră, așa că riscă să ajungă la niște costuri destul de mari.

”Dacă începe nevastă-mea să vorbească despre cum educ eu copiii, sau ce-au zis ăia de pe grupul de whatsap al clasei, încep să dau în tiktok ca tata în butoane la păcănele”, se plânge un român care se pregătește să plece în concediu.

Alți turiști calculează și mai precis necesarul de tiktokuri zilnice în concediu. ”Să zicem trei mese pe zi, plus o sesiune la terasă la plajă, asta înseamnă liniștit 200.000 de tiktokuri. Dacă stau și în vamă la bulgari o oră-două, mai bag 300.000 de tiktokuri, deci dacă nu se face report, ies mult mai scump”, a spus alt turist în timp ce stătea pe TikTok.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 iunie 2024 04:32
Citește mai mult despre: roaming tiktok

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult