Vacanţă prelungită pentru elevii chinezi din ciclul primar şi gimnaziu. Aceştia mai rămân câteva lungi în fabrici, pentru că au început precomenzile de iPhone X şi cererea a depăşit orice aşteptări. Anul şcolar a fost suspendat şi în unele cazuri părinţii au fost chemaţi să-şi ajute odraslele mai neîndemânatice cu micile şurubelniţe cu care asamblează telefoanele.copii_chinezi_vacanta.jpg

Totuşi, sacrificiile merită efortul elevilor chinezi. Camera de pe iPhone X este ultraperformantă, fiind şlefuită manual de micii chinezi, care folosesc propriile lacrimi pentru a da luciu lentilei. Ca să-i facă să plângă mai mult, supraveghetorii le spun copiilor care e alocaţia în România şi lacrimile ţâşnesc instantaneu.

În aceeaşi perioadă, chinezii preşcolari fac ore suplimentare în grădiniţe, pentru că ei sunt cei însărcinaţi cu gravarea numelor pe modelele iPhone X premium. “Atâta timp cât există în Occident un cocalar cu bani dispus să dea peste 1000 de Euro pe un Samsung cu logo Apple, copiii chinezi vor avea un viitor asigurat”, a spus preşedintele chinez.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 27.10.2017 15:19 IT & Știința

National Cinematografic