Din cauza cererii mari de iPhone X, anul şcolar se suspendă în China, ca să onoreze micuţii toate comenzile

Vacanţă prelungită pentru elevii chinezi din ciclul primar şi gimnaziu. Aceştia mai rămân câteva lungi în fabrici, pentru că au început precomenzile de iPhone X şi cererea a depăşit orice aşteptări. Anul şcolar a fost suspendat şi în unele cazuri părinţii au fost chemaţi să-şi ajute odraslele mai neîndemânatice cu micile şurubelniţe cu care asamblează telefoanele.

Totuşi, sacrificiile merită efortul elevilor chinezi. Camera de pe iPhone X este ultraperformantă, fiind şlefuită manual de micii chinezi, care folosesc propriile lacrimi pentru a da luciu lentilei. Ca să-i facă să plângă mai mult, supraveghetorii le spun copiilor care e alocaţia în România şi lacrimile ţâşnesc instantaneu.

În aceeaşi perioadă, chinezii preşcolari fac ore suplimentare în grădiniţe, pentru că ei sunt cei însărcinaţi cu gravarea numelor pe modelele iPhone X premium. “Atâta timp cât există în Occident un cocalar cu bani dispus să dea peste 1000 de Euro pe un Samsung cu logo Apple, copiii chinezi vor avea un viitor asigurat”, a spus preşedintele chinez.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 octombrie 2017 13:19
Citește mai mult despre: china copii iPhone X

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult