Din cauza tornadei, într-un cartier din Braşov a plouat cu urşi

Cod portocaliu de urşi în Braşov. După tornada care a lovit oraşul (un important nod de cale ferată), pe str. Jepilor stratul de urşi atingea pervazul locuinţelor de la parter. Lângă un bloc bătătorul de covoare era plin de urşi, provocând panică în zonă.

Din păcate prea puţini cetăţeni au ieşit cu lopata să dea urşii la o parte. La fiecare om cu lopata erau alţi 100 care filmau şi 50 care acuzau că nu vin autorităţile să le ia urşii din curte. Proprietarii gospodăriilor calamitate acuză că primarul nu a stropit cu soluţie anti-urşi la timp, în primăvară.

Bătrânii spun că n-au mai văzut ploaie cu urşi atât de mari din 1957, când i-au adus comuniştii cu trenul din Moldova: “Anul ăsta au fost urşii cât hipopotamii! Clima a luat-o razna rău de tot! S-a întors lumea cu susul în jos!”, declară un bătrân.

Foarte multe autoturisme au fost avariate şi problema e că cei de la asigurări nu despăgubesc, pentru că nu-i cred pe proprietari că a plouat cu urşi pe maşină, deşi parbrizul e plin de smocuri de floci de urs.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 iunie 2019 18:27
Citește mai mult despre: Brasov

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult