Recent, NASA a descoperit un asteroid aflat pe traiectorie directă cu Pământul, ce ar putea provoca pagube devastatoare pe întreg teritoriul planetei. În criză profundă de soluții, omenirea a primit un ajutor nesperat din partea cercetătorilor Partidului Noua Dreaptă, care au găsit imediat varianta salvatoare: să trimită pe asteroid un cuplu de homosexuali, fapt ce ar garanta distrugerea corpului ceresc de către Dumnezeu, înainte ca acesta să pătrundă în atmosfera terestră.

asteroid_spre_pamant.jpg “Este singura soluție sau, cel puțin, singura care va funcționa 100%. O bombă atomică ar putea nimeri pe lângă, o rachetă care să devieze traiectoria s-ar putea defecta în drum spre asteroid, dar cu Dumnezeu nu dai niciodată greș, e verificat”, spune Decebal Zelea Popescu, cercetător Noua Dreaptă.

Ghinionistul cuplu de homosexuali a fost păcălit ușor de legionarii Noua Dreaptă: un bărbat arătos din partid i-a convins că știe el în cosmos un club gay foarte tare, deschis recent, după care a făcut și sex cu cei doi bărbați, deși nu era neapărată nevoie.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Luchian | Wednesday, 26.10.2016 11:49 IT & Știința

National Cinematografic