Recent, NASA a descoperit un asteroid aflat pe traiectorie directă cu Pământul, ce ar putea provoca pagube devastatoare pe întreg teritoriul planetei. În criză profundă de soluții, omenirea a primit un ajutor nesperat din partea cercetătorilor Partidului Noua Dreaptă, care au găsit imediat varianta salvatoare: să trimită pe asteroid un cuplu de homosexuali, fapt ce ar garanta distrugerea corpului ceresc de către Dumnezeu, înainte ca acesta să pătrundă în atmosfera terestră.

asteroid_spre_pamant.jpg “Este singura soluție sau, cel puțin, singura care va funcționa 100%. O bombă atomică ar putea nimeri pe lângă, o rachetă care să devieze traiectoria s-ar putea defecta în drum spre asteroid, dar cu Dumnezeu nu dai niciodată greș, e verificat”, spune Decebal Zelea Popescu, cercetător Noua Dreaptă.

Ghinionistul cuplu de homosexuali a fost păcălit ușor de legionarii Noua Dreaptă: un bărbat arătos din partid i-a convins că știe el în cosmos un club gay foarte tare, deschis recent, după care a făcut și sex cu cei doi bărbați, deși nu era neapărată nevoie.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Luchian | Wednesday, 26.10.2016 10:49 IT & Știința

National Cinematografic