Asta se întâmplă când lași aparate puternice, generatoare de radiații necunoscute, în mâinile unor oameni nepregătiți. Doi paznici care s-au contrazis pe care trebuie verificat primul cu termometrul au reușit să creeze o gaură neagră după ce le-au îndreptat unul spre altul.

termoscanare-gaura-neagra.jpg

„Conflictul a pornit de la faptul că paznicul de la Mega-Image-ul de peste drum a tras la întâmplare cu termometrul și l-a scanat din greșeală pe colegul său, care păzea un magazin similar aflat la câțiva metri distanță. Acesta a ripostat și fluxurile de radiații s-au ciocnit unul de altul creând foarte mulți bosoni și o minigaură neagră”, a spus un martor al evenimentului.

Gaura neagră s-a extins până aproape de linia de tramvai și a atras în interiorul ei 40 de muncitori care păzeau în apropiere o gaură simplă, de asfalt. SMURD a trimis un echipaj special format din fizicieni și astronomi care au carantinat zona, au pus o creangă în gaură și au legat o sfoară în jur, să nu mai cadă nimeni în ea. Cei doi paznici au fost sancționați cu avertisment și au primit interdicție să folosească termoscanerele vreme de două săptămâni

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 23.05.2020 09:00 IT & Știința

National Cinematografic