Doi paznici care au îndreptat termometrele unul spre altul au creat o gaură neagră

Asta se întâmplă când lași aparate puternice, generatoare de radiații necunoscute, în mâinile unor oameni nepregătiți. Doi paznici care s-au contrazis pe care trebuie verificat primul cu termometrul au reușit să creeze o gaură neagră după ce le-au îndreptat unul spre altul.

„Conflictul a pornit de la faptul că paznicul de la Mega-Image-ul de peste drum a tras la întâmplare cu termometrul și l-a scanat din greșeală pe colegul său, care păzea un magazin similar aflat la câțiva metri distanță. Acesta a ripostat și fluxurile de radiații s-au ciocnit unul de altul creând foarte mulți bosoni și o minigaură neagră”, a spus un martor al evenimentului.

Gaura neagră s-a extins până aproape de linia de tramvai și a atras în interiorul ei 40 de muncitori care păzeau în apropiere o gaură simplă, de asfalt. SMURD a trimis un echipaj special format din fizicieni și astronomi care au carantinat zona, au pus o creangă în gaură și au legat o sfoară în jur, să nu mai cadă nimeni în ea. Cei doi paznici au fost sancționați cu avertisment și au primit interdicție să folosească termoscanerele vreme de două săptămâni

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 mai 2020 07:00
Citește mai mult despre: paznici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult