Doi programatori care au venit la un hackaton cu acelaşi cod s-au păruit

Incidentul a avut loc în cadrul toaletei pentru ochelariști de la Hackatonul Microsoft Blues SuperStar 2019, unde concurenții veniseră să spargă niște permisiii și să caute niște bug-uri în soluțiile de server oferite de ăia sau ceva de genul ăsa. Aparent cearta a venit după acuzele că unul și-a copiat codul de la celălalt.

„Eu l-am sunat pe domnul primar și i-am zis că sunt doi ochelariști care se bat la budă. I-am zis, dom primar, ce să fac, îi dau afară sau închid clădirea cu ei înăuntru, torn benzină și le dau foc? Sunt IT-iști, de-ăia de care ne-a avertizat domnul prim ministru. Domnul primar a zis că nu e ok să-i omor, nici măcar cu bătaia, așa că am sunat la poliție”, a declarat paznicul clădirii.

Organizatorul competiției a comentat acest incident caracterizându-l drept „neplăcut” dar și „destul de des întâlnit”. „Nu știu ce-i cu ăștia micii, se activează pe internet, se ceartă pe reddit și dup-aia se iau la harță pe-aici pe holuri. Cred că e de la politică sau nu știu. A, și ăla n-a furat niciun cod, e doar o uniformizare, că dacă toată lumea citește pe stackoverflow la un moment dat tot codul din lume o să arate identic. E teoria sincronicității codului, despre venirea unui Mesia al codului, codul perfect fără bug-uri, vocea clară și simplă a Mașinii, hei nu plecați, avem senvișuri în sală, heiiii”, a declarat organizatorul.

A, și dacă ai citit până aici uite și niște joburi care se care se caută printre programatori, ia vezi, poate găsești ceva interesant. Eu nu știu ce înseamnă, eu sunt ăla care a tras paiul scurt și a trebuit să scrie advertorialul ăsta. Ia zi, ți-a plăcut? Aaaa, joburile, astea sunt. „Full-stack .NET Team Leader in the Cloud (Azure)Full Stack .NET Developer with React and AWS sau Node.js Developer„. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

29 noiembrie 2019 11:31
Citește mai mult despre: programatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult