Ai idee la ce riscuri te expui dacă dormi pe burtă? Un bucureștean imprudent a pățit-o grav, fiind aruncat în tavan de o erecție subită și extrem de puternică. Vecinii spun că au auzit un zgomot puternic și apoi o căzătură, după care un urlet sfâșietor, ”ca și cum cineva ar fi căzut din tavan și și-ar fi rupt penisul în pat”, potrivit martorilor.proiectat_in_tavan.jpg


Se pare că un vis deocheat i-ar fi răpus viitorul sexual lui Marian Coltea, românul aruncat în tavan de propria erecție. Acesta ar fi trebuit să știe că nu trebuie să mai doarmă pe burtă, pentru că au fost cazuri când a căzut din pat de la erecții mai potolite.


În cazul în care chiar nu puteți evita dormitul pe burtă, medicii recomandă o saltea extrem de moale, eventual cu găuri, ca să nu fiți trântiți de propriul penis. Mai mult, purtați o cască și o vestă de kevlar, ca să vă protejați spatele de contactul cu tavanul.


Desigur, există și voci care susțin că eenimentul ar fi un fake news: ”În cel mai bun caz, dacă dormi pe burtă o erecție te poate ridica direct în picioare, pentru că acesta e unghiul firesc ar pârghiei peniale”, spune un medic.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Monday, 02.09.2019 10:21 IT & Știința

National Cinematografic