Dovada inteligenţei. Bărbaţii căsătoriţi au capul cu 10% mai mare decât bărbaţii necăsătoriţi

Un studiu recent aruncă în aer tot ce ştiam despre căsătorie. Se pare că bărbaţii căsătoriţi sunt mai deştepţi decât burlacii şi dovada e în dimensiunea capului. Capul bărbaţilor căsătoriţi este mai mare cu până la 10% decât al necăsătoriţilor. Asta nu e tot. Capul acestora creşte constant, proporţional cu durata căsătoriei, semn că bărbaţii devin tot mai deştepţi.

“În tinereţe nu aveam capul mare. Era chiar mic. După ce m-am căsătorit, capul a început să-mi crească. Chiar în faţa ofiţerului de stare civilă am văzut că mă strânge cravata. Nevastă-mea chiar a observat şi mi-a atras atenţia că îmi tot creşte capul. La cununia de la biserică deja nu mă mai încăpea şapca”, spune George T, bărbat căsătorit.

O altă concluzie a studiului este că divorţul prosteşte, pentru că imediat după divorţ capul bărbaţilor începe să se desumfle, dar creşte la loc temporar la termenele de judecată ale partajului, când bărbatul se întâlneşte cu fosta soţie, semn că fosta parteneră de viaţă are capacitatea să-ţi facă capul mare o perioadă destul de mare de timp chiar şi după despărţire.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
1 noiembrie 2017 14:28
Citește mai mult despre: CAP casatorie inteligenta sotie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult