Dubios! Majoritatea transferurilor pe Revolut între români sunt multipli de 60 de lei

O statistică ce n-ar trebui să existe pentru că, nu-i așa, tranzacțiile alea sunt criptate și secrete, arată că majoritatea românilor, mai ales cei din București, preferă să-și transfere bani între ei pe Revolut folosind multipli de 60 de lei. „Da, i-am transferat unui prieten suma de 360 de lei, că-s pasionat de geometrie și știți că cercul are 360 de grade sau ceva de genul ăsta, dar dumneavoastră la ce vă gândeați?”, a explicat un tânăr care tocmai a efectuat o tranzacție pe Revolut.

Românii spun că nu e treaba nimănui de ce fac aceste tranzacții în multipli de 60, că nu e ca și cum poliția n-ar avea altă treabă de făcut, cum ar fi s-o găsească pe fata aia sau pe cei 10.000 de tâlhari, violatori și criminali eliberați de Tudorel Toader cu recursul compensatoriu. „Am transferat 120 de lei unui cumnat de la țară, că am un chef diseară și să vină și el cu niște vișinată. Cam doi litri de vișinată zic, cam de atâta ajunge, plus benzina, știți ce zic”, spune și Cătălin Ion, un alt tânăr care folosește Revolut.

Alți bucureșteni spun că 60 de lei li se pare cea mai bună rată săptămânală pe care o pot plăti pentru produsele cumpărate. „Dacă dai o rată de 60 de lei pe săptămână, vinerea așa când se mai termină treaba și vine weekendul, atunci te simți cel mai bine, parcă nici nu-ți pasă că stai în această țară plină de oameni neserioși”, explică și Marcel Constantin, din Titan.

Scris de Ef
23 octombrie 2019 11:10
Citește mai mult despre: revolut

Alte articole

Vezi mai mult