Te enervează că plouă în fiecare weekend? Dar absolut în fiecare? Se pare că nu e nicio coincidență și s-ar putea s-o meriți, de fapt. Cunoscuta divinitate Dumnezeu rupe din nou tăcerea și susține că ploile din weekend în România nu sunt deloc întâmplătoare: ”Eu nu joc zaruri cu vremea. Vă dau ploaie în weekend până terminați și voi o autostradă, putorilor”, a spus Dumnezeu.dumnezeugrataresuparat.jpg

Lui Dumnezeu i s-a luat să tot audă rugăciunile românilor, care cer autostrăzi deși nimeni nu muncește la ele: ”Sunteți culmea. Am ajuns să se roage la mine inclusiv patronii firmelor subcontractante, și asta în timp ce chiar ei fură din materiale”, spune Dumnezeu, exasperat.

Dumnezeu susține că a albit de când tot promit românii că fac autostrăzi și că dacă poporul nu pricepe cu ploile, va trece la represalii și mai dure: ”Mă gândesc să vă ucid toți prunii. Poate dacă nu mai sunteți așa beți, vă apucați dracului de muncă, ierta-m-aș singur!”, a mai spus Domnul.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 18.06.2017 08:07 IT & Știința

National Cinematografic