Dumnezeu îi avertizează pe români: ”Până nu terminaţi o autostradă, o să vă dau numai weekenduri cu ploaie!”

Te enervează că plouă în fiecare weekend? Dar absolut în fiecare? Se pare că nu e nicio coincidență și s-ar putea s-o meriți, de fapt. Cunoscuta divinitate Dumnezeu rupe din nou tăcerea și susține că ploile din weekend în România nu sunt deloc întâmplătoare: ”Eu nu joc zaruri cu vremea. Vă dau ploaie în weekend până terminați și voi o autostradă, putorilor”, a spus Dumnezeu.

Lui Dumnezeu i s-a luat să tot audă rugăciunile românilor, care cer autostrăzi deși nimeni nu muncește la ele: ”Sunteți culmea. Am ajuns să se roage la mine inclusiv patronii firmelor subcontractante, și asta în timp ce chiar ei fură din materiale”, spune Dumnezeu, exasperat.

Dumnezeu susține că a albit de când tot promit românii că fac autostrăzi și că dacă poporul nu pricepe cu ploile, va trece la represalii și mai dure: ”Mă gândesc să vă ucid toți prunii. Poate dacă nu mai sunteți așa beți, vă apucați dracului de muncă, ierta-m-aș singur!”, a mai spus Domnul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 iunie 2017 09:07
Citește mai mult despre: autostrada dumnezeu ploaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult