Celebra divinitate Dumnezeu dezvăluie că postul a fost o farsă, pe care a băgat-o în Biblie într-un moment de plictiseală. Dumnezeu a decis să intervină, pentru că a văzut că omenirea a luat-o razna grav de tot și mănâncă inclusiv broccoli, ”plantă pe care am făcut-o după ce băusem și nu mi-am imaginat niciodată că ar fi pentru consum uman”, spune Dumnezeu.isus_rade.jpg

Dumnezeu mai spune că pe oameni chiar nu-i duce capul: ”Chiar atât de fraieri puteți fi? Cum nu v-ați prins că postul e o tâmpenie? De ce v-aș obliga să mâncați numai fasole și cartofi trei luni, ca apoi să băgați în voi câte o jumătate de porc, pe care, apropo, știți că nu aveți voie să-l mâncați, e scris foarte clar în Biblie”, a zis Dumnezeu.

Dumnezeu  a ținut să precizeze că el nu ține niciodată post, și că oamenii ar trebui să renunțe și ei la tâmpenia asta, care le provoacă boli grave și diabet: ”Dacă vreți să fiți mai sănătoși, munciți mai mult, nu mai stați cu orele prin biserici, sau la cozi la moaște, că faceți varice”, a spus Dumnezeu.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 15.12.2018 11:24 IT & Știința

National Cinematografic