Celebra divinitate Dumnezeu dezvăluie că postul a fost o farsă, pe care a băgat-o în Biblie într-un moment de plictiseală. Dumnezeu a decis să intervină, pentru că a văzut că omenirea a luat-o razna grav de tot și mănâncă inclusiv broccoli, ”plantă pe care am făcut-o după ce băusem și nu mi-am imaginat niciodată că ar fi pentru consum uman”, spune Dumnezeu.isus_rade.jpg

Dumnezeu mai spune că pe oameni chiar nu-i duce capul: ”Chiar atât de fraieri puteți fi? Cum nu v-ați prins că postul e o tâmpenie? De ce v-aș obliga să mâncați numai fasole și cartofi trei luni, ca apoi să băgați în voi câte o jumătate de porc, pe care, apropo, știți că nu aveți voie să-l mâncați, e scris foarte clar în Biblie”, a zis Dumnezeu.

Dumnezeu  a ținut să precizeze că el nu ține niciodată post, și că oamenii ar trebui să renunțe și ei la tâmpenia asta, care le provoacă boli grave și diabet: ”Dacă vreți să fiți mai sănătoși, munciți mai mult, nu mai stați cu orele prin biserici, sau la cozi la moaște, că faceți varice”, a spus Dumnezeu.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Saturday, 15.12.2018 08:24 IT & Știința

National Cinematografic