Dumnezeu recunoaşte că glumea când ne-a pus să postim: Fraierilor, aţi mâncat broccoli!

Celebra divinitate Dumnezeu dezvăluie că postul a fost o farsă, pe care a băgat-o în Biblie într-un moment de plictiseală. Dumnezeu a decis să intervină, pentru că a văzut că omenirea a luat-o razna grav de tot și mănâncă inclusiv broccoli, ”plantă pe care am făcut-o după ce băusem și nu mi-am imaginat niciodată că ar fi pentru consum uman”, spune Dumnezeu.

Dumnezeu mai spune că pe oameni chiar nu-i duce capul: ”Chiar atât de fraieri puteți fi? Cum nu v-ați prins că postul e o tâmpenie? De ce v-aș obliga să mâncați numai fasole și cartofi trei luni, ca apoi să băgați în voi câte o jumătate de porc, pe care, apropo, știți că nu aveți voie să-l mâncați, e scris foarte clar în Biblie”, a zis Dumnezeu.

Dumnezeu a ținut să precizeze că el nu ține niciodată post, și că oamenii ar trebui să renunțe și ei la tâmpenia asta, care le provoacă boli grave și diabet: ”Dacă vreți să fiți mai sănătoși, munciți mai mult, nu mai stați cu orele prin biserici, sau la cozi la moaște, că faceți varice”, a spus Dumnezeu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 decembrie 2018 09:24
Citește mai mult despre: broccoli dumnezeu post

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult