După 10 ani în care a stat gol, căminul de fete din Politehnică se închide

Veşti proaste pentru studenţii de la Poli care încă mai sperau! După mai bine de 10 ani în care a stat gol, căminul de fete al Politehnicii se închide, urmând să fie cel mai probabil demolat.

„Noi am încercat, sincer, am oferit cele mai bune condiţii, tarife de neegalat, dar dacă nu-s fete, nu-s fete! Ce vreţi, să mă fac eu fată?” spune nea Gheorghe, administratorul căminului fantomă.

„Eu v-am spus că e un proiect aventuros. Ca şi cum ai face o rezervaţie de urşi polari în savana africană. Nu m-a ascultat nimeni”, a comentat proiectantul clădirii, Deceneu Petrescu.

În replică, mii de studenţi de la Poli au semnat o petiţie cerând conducerii facultăţii să păstreze căminul de fete deschis încă un an. „Poate vine totuşi cineva”, oftează un tânăr optimist.

Decât să îşi facă tot felul de speranţe deşarte, colegii mai versaţi îi sfătuiesc pe politehnişti să se pregătească serios pentru un job ca lumea. „La Arnia, de exemplu, se caută în perioada asta şi Full Stack .NET Developer with React and AWS, şi QA Automation Engineer (C#), şi Senior Java Developer within Machine Learning Team„, spun experţii în IT.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 septembrie 2019 14:09
Citește mai mult despre: Politehnica

Alte articole

Vezi mai mult