După ce am surclasat Albania la leproşi, România e oficial pe ultimul loc la tot!

România e oficial pe ultimul loc la absolut toate criteriile existente în lume, după ce statisticile au demonstrat că am bătut albanezii şi la numărul de leproşi pe cap de locuitor.

„Suntem pe ultimul loc la salarii, la inteligenţă, dar şi la dimensiunea penisurilor, pentru că noua generaţie e mult sub standardele decreţeilor, despre care ştim că aveau penisuri extrem de mici”, susţine sociologul Robert Acrişor.

Robert Acrişor declară că încet încet România a ajuns pe ultimul loc la pruni, la porci, la pui, la cereale şi aşa mai departe, conturându-se posibilitatea ca România să obţină titlul de „Tară pe ultimul loc la tot”.

Sociologii români spun însă că ultimul loc la absolut tot era până acum imposibil de obţinut, pentru că albanezii aveau mai mulţi leproşi, dar recent lucrurile s-au rezolvat.

„Săptămâna trecută 3 leproşi albanezi au emigrat în Norvegia, s-au angajat la o fabrică de procesare a somonului, pentru că aveau doar 3 degete şi puteau scoate icrele mai uşor. Vă daţi seama că am sărit în sus de bucurie. Eram oficial şi ţara cu cei mai mulţi leproşi, ceea ce înseamnă că suntem pe ultimul loc la absolut orice!”, exclamă vizibil emoţionat Robert Acrişor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
5 noiembrie 2013 09:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult