După ce-au spus ieri că universul n-ar trebui să existe, savanții de la CERN revin azi cu precizări: ”Nu mai beau niciodată!”

Comunicatul de zilele trecute al savanților de la CERN a dat multe dureri de cap lumii științifice, dar nu atât de puternice pe câte cele resimțite chiar de cei care au făcut anunțul. În cursul acestei dimineți, purtătorul de cuvânt al CERN a revenit cu precizări. Acesta a cerut să se mai stingă din becuri în sala de conferință și să nu se vorbească tare, apoi a precizat noua poziție oficială a organizației.

„În urma discuțiilor avute cu mai mulți colegi, și după terminarea a tot ce mai era prin sticle, am ajuns la o concluzie agreată de majoritatea fizicienilor, cel puțin în aceste zile. Eu, personal, dar este valabil și pentru colegii mei, nu mai beau niciodată, mă doare prostul ăsta de cap de înnebunesc”, a declara Fritz Hans Goldberg, savant în cadrul CERN.

Activitatea centrului va fi reluată începând de mâine, după ce se desfundă veceurile, se aerisește, se scot chiștoacele de țigări și firmiturile de chips-uri din eliberează ghena de gunoi înfundată cu cartoane de la cutiile de pizza. Astăzi, peste 30% din savanții care lucrează în cadrul organizației nu au venit la muncă pretinzând că sunt răciți, îi doare capul și suferă de răgușeală cronică.

Scris de Ef
24 octombrie 2017 14:10
Citește mai mult despre: bautura CERN

Alte articole

Vezi mai mult