Cine spunea că Guvernul nu are viziune? Planul Ministerului Educației de a dat câte o tabletă fiecărui elev înseamnă că în noul an școlar elevii români vor fi campioni mondiali la Fortnite, iar Programul Pisa va trebui să-și refacă evaluările și să ne pună pe primul loc la tot.jucator_fortnite_biberon.jpg

De asemenea, trebuie scoase materiile stupide, precum Geografia, Istoria sau Aritmetica, pentru că tot ce înveți acolo poate fi aflat rapid cu ajutorul tabletei și o conexiune la internet, ceea ce au toți copiii acum. Vor fi introduse materii noi, precum Fuga de Zombie, Supraviețuire în Multiplayer, dar și Fortnite Creative, unde copiii vor învăța să-și folosească mintea la ceva util.

Profesorii care vor fi dați afară, pentru că materiile pe cre le predau sunt inutile, vor fi angajați la Fortnite, să ajute copiii care întâmpină bug-uri în joc, salariile fiind extrem de atractive. Anual, cei mai capabili elevi vor fi selectați pentru clase speciale de Fornite cu predare intensivă, iar BAC-ul va fi simplu, că doar rankingul fiecărui jucător va fi public.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Sunday, 10.05.2020 09:14 IT & Știința

National Cinematografic