După ce jandarmerița s-a vindecat de paralizie, azi șeful jandarmeriei a apărut fără urme de cataramă în frunte

Miracolele medicale continuă în rândurile jandarmilor care au sărit să bată copii și să gazeze civili. După ce jandarmerița atacată în piață s-a vindecat peste noapte de fractură cervicală și paralizie, spre bucuria colegilor care erau îngrijorați că nu va mai putea împușca nevinovați, astăzi șeful Jandarmeriei a fost văzut fără urmele de cataramă de pe frunte pe care le-a avut în utimele zile.

„E un miracol medical, nu se poate explica altfel. Când stai foarte mult în acea poziție și-o faci și cu multă poftă, așa cum face acel ofițer, îți rămâne semnul de la cataramă sau nasturele de la pantaloni în frunte ani întregi, ca un semn al lui Cain. Ba și urme de la fermoarul de la șliț pe obraz. Totuși, astăzi nu se vedea nimic pe el, zici că avea o față nouă”, au spus cei care l-au văzut.

În cazul acesta s-au avansat mai multe teorii, mai mult sau mai puțin corecte din punct de vedere științific. Una din ideile exprimate a fost că stăpânul lui de la PSD îl dă cu o cremă specială pe față, după ce-i dă instrucțiunile, altă variantă ar fi vorba de o operație estetică. Totodată nu e exclusă și posibilitatea ca omul să aibă fruntea extrem de tare, anii de slugărnicie făcându-i o țeastă tare ca o carapace, imună la lovituri repetate, onoare și jeg.

Scris de Ef
12 august 2018 13:08
Citește mai mult despre: Jandarmerie sef

Alte articole

Vezi mai mult