După ce s-au şters toate pozele cu nunţi, mâncare şi pisici, Facebook-ul mai are acum doar 2 MB

Bogătașul american Mark Zuckerberg, proprietarul Facebook, a făcut în aceste weekend un experiment să vadă cât ocupă, de fapt, rețeaua socială pe care o păstorește. Preocupat mereu să reducă costurile, pentru a face mai mulți bani, acesta a șters de pe servere toate pozele de la nunți, pozele cu mâncare și pisici și video-urile furate din altă parte.

„Rezultatul a fost de-a dreptul surprinzător. Dacă ștergi toate astea, Facebook ocupă maxim 2 mega pe hard. Practic, pot să iau tot Facebook-ul pe două dischete”, a declarat Mark Zuckerberg. Acesta spune că fără poze inutile, rețeaua socială este doar un șir lung de banalități spuse de oamenii din lumea întreagă, cam ca twitter.

„Dacă știam că pot face asta, o făceam mai de mult. Aș fi fost și mai bogat”, a comentat Zuckerberg. Totuși, bogătașul american nu este convins că un Facebook fără poze cu pisici ar putea avea același succes. „Oamenii vor să vadă ceva frumos dimineața, ceva ce nu pot vedea dacă se uită afară pe geam sau prin casă. O muncare bine făcută, nearsă, o nuntă în care nu s-a îmbătat socrul mare și s-a bătut cu cumnații și o pisică fără purici”.

Scris de Eftimie
29 august 2016 11:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult