După ce şi-a instalat un soft Siveco, Stephen Hawking a câştigat licitaţia de deszăpezire la Oxford

Pentru că din cărţi şi conferinţe de presă nu câştiga cine ştie ce, iar salariile de profesor sunt mici chiar şi în Anglia, Stephen Hawking şi-a instalat un soft Siveco şi în 2 ore a primit un mail prin care i se confirma adjudecarea prin încredinţare directă a unei licitaţii de deszăpezire la Oxford, în valoare de 3 milioane de lire sterline.

Potrivit contractului, Stephen Hawking trebuie să-şi doteze scaunul cu rotile special cu un mini-plug de zăpadă, şi să deszăpezească mai multe alei din campus, însă acesta spune că softul Siveco i-a deturnat utilajul şi deszăpezeşte doar aleile pe care sunt cazaţi nişte studenţi români, copii ai unor demnitari.

“În principiu munca e uşoară, iar banii sunt buni. Ce mi se pare bizar e că în timpul pauzelor softul Siveco îmi cere bere la 2 litri şi ţigări fără timbru, dar partea cea mai neplăcută e că softul îmi virează automat 50% din valoarea contractului într-un cont de offshore din Cipru, iar la motivaţia plăţii scrie “parandărăt”, cuvânt pe care nu l-am găsit în niciun dicţionar”, a declarat Stephen Hawking.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
2 decembrie 2014 19:12

Alte articole

Vezi mai mult