Lansarea brățării care generează energie electrică în timpul masturbării a produs, pe lângă valul de entuziasm, și o importantă economie la factura de electricitate a căminelor de la Politehnică. În doar două zile, inimoșii studenți politehniști au generat mai multă energie electrică decât e nevoie pentru cămine într-o lună.

student_poli_bratara_masturbare.jpg ”Gata, am reziliat contractul cu Enel!”, a anunțat, triumfător, rectorul de la Politehnică. ”Studenții noștri au fost fenomenali. Nu știu dacă ați văzut, dar noaptea căminele noastre erau luminate mai spectaculos decât Las Vegas-ul. Mulți dintre studenți sunt epuizați, dar efortul lor nu va fi uitat niciodată. Am propus deja ca brățara să devină sigla Politehnicii, drept apreciere pentru ceea ce fac studenții noștri. Cinste lor!”

Totuși, n-au lipsit nici incidentele. Un student s-a electrocutat, după ce s-a masturbat folosind 174 de brățări la o singură mână, dar a scăpat doar cu o spaimă zdravănă. Iar ecologiștii au organizat un protest în care au acuzat că deși masturbarea produce energie, ea generează un consum masiv de șervețele. Ei spun că asta înseamnă copaci tăiați, așa că au cerut, culmea ipocriziei!, interzicerea completă a masturbării.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 03.03.2015 13:27 IT & Știința

National Cinematografic