După maşinile UBER care se conduc singure, în Capitală a apărut o firmă cu taximetriști care se spală singuri

Mașinile UBER care se conduc singure sunt nimic! O firmă de taxi din București testează în această perioadă ceva cu adevărat revoluționar: mașini conduse de șoferi de taxi care se spală singuri. Pe bună dreptate, însă, atât clienții, cât și patronii firmelor cuncurente sunt extrem de sceptici.

”Știu că e mult mai greu să convingi un șofer de taxi să se spele singur decât să proiectezi o mașină care se conduce singură, dar dacă reușim implementarea acestor taximetriști vom deveni lideri indiscutabili pe piața de taximetrie din București”, este convins patronul firmei inovatoare.

”E imposibil, dom’le, să faci atâția taximetriști să se spele singuri”, spune patronul unei firme concurente. ”Poate reușești cu unu’, hai doi, dar niciodată cu toți șoferii unei firme. Ca să nu mai zic de riscul de accidente: taximetriștii nu sunt obișnuiți cu spălatul, pot aluneca în baie pe săpun, sau pot să muște din săpun, că nu știu ce e ăla și îți ajung în spital, de nu mai are cine să-ți conducă mașinile. E sinucidere curată proiectul ăsta.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 decembrie 2016 19:12

Alte articole

Vezi mai mult