Cum groaza de a nu fi considerați prea scumpi a călăuzit mereu deciziile companiei, RDS a lansat luna trecută o ofertă de telefonie mobilă prin care se obligă să plătească bani grei oricui este dispus să-i folosească serviciile.

branza_telemea-rds.jpg Deși toată lumea a crezut că prin această ofertă a atins limita, RDS a lansat ieri o campanie prin care dorește să intre și pe piața unor produse de maximă necesitate. Astfel, oricine beneficiază de minim un serviciu al companiei poate achiziționa brânză telemea la numai 3 lei/kg, însă numai de la sibienii cu sigla RCS pe braț.

“Aceasta este numai una din surprizele pregătite clienților noștri. În scurt timp achiziția de brânză va fi disponibilă și la magazinele RDS, unde cei intersați vor putea, odată cu ridicarea unui decodor HD, cumpăra și câteva kilograme de telemea pentru acasă”, a menționat Yuri Gold, PR-ul companiei.


Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, o poți urmări în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Laurentiu | Wednesday, 03.12.2014 13:55 IT & Știința

National Cinematografic