După Olivia Steer, încă un specialist rupe tăcerea în problema vaccinurilor: Doru Octavian Dumitru

Campania Antenei 3 pentru scoaterea la iveală a adevărului continuă în forţă! După celebra jurnalistă Olivia Steer, un alt expert în medicină vine la “Sinteza Zilei” ca să demaşte conspiraţia vaccinurilor! Este vorba despre dr. Doru Octavian Dumitru, cunoscut om de ştiinţă canadian de origine română, aflat în turneu ştiinţific cu conferinţa ştiinţifică “Vaccinat de râs”, împreună cu trupa ştiinţifică de balet DOD şi invitaţi surpriză.

Deşi metodele sale ştiinţifice sunt adesea considerate neortodoxe, dr. D. O. Dumitru aduce nenumărate argumente ştiinţifice în favoarea terapiilor alternative. “Pentru a nu fi luat în vizor de Big Pharma şi temuta mafie a aşternuturilor de spital, doctorul Dumitru îşi prezintă rezultatele cercetărilor ştiinţifice drept glume, însă asta nu înseamnă că nu ar trebui să-l luăm în serios”, a precizat Mihai Gâdea, gazda emisiunii de diseară.

“Dacă citeşti printre rânduri, te cutremură concluziile ştiinţifice la care ajunge curajosul profesor Dumitru. Îmi permit să-l parafrazez şi să spun că în dicţionar, la cuvântul ştiinţă e poza lu’ mă-sa”, a adăugat Gâdea.

În trecut, dr. D. O. Dumitru a fost nominalizat la premiul Nobel pentru îndrăzneţul său articol ştiinţific ‘Supozitoare cu trotil’, despre efectul benefic al supozitoarelor cu trotil în tratamentul maladiei Osgood-Schlatter.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

22 septembrie 2016 13:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult