Lumea științifică a făcut o descoperire epocală: a lui Măruță e cea mai mică! Ultimele experimente ale fizicienilor de la Geneva au scos la iveală că particula lui Dumnezeu nu este cea mai mică, așa cum se credea până acum, fiind ”umilită” la capitolul micime de românul Cătălin Măruță.

maruta_in_bar.jpg ”Indiscutabil, nu poate exista ceva mai mic decât a lui Măruță, este pur și simplu imposibil din punct de vedere al legilor fizicii așa ceva”, spune Pierre de Cebal, unul din oamenii de știință de la CERN. ”Toată cercetarea noastră trebuie luată de la început, pentru că vrem să încercăm să identificăm particula lui Măruță.”

Vestea l-a surprins cel mai tare pe Cătălin Măruță. ”Nu mă surprinde deloc că e mică, mă surprinde că există”, a povestit prezentatorul emisiunii cu maneliști de la ProTV. ”Eu eram convins că nu e nimic acolo, nici măcar o particulă microscopică. Dar, evident, sunt extrem de fericit că a fost descoperită, mă simt și eu 0,000001% bărbat acum!”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 22.01.2016 16:48 IT & Știința

National Cinematografic