După prăbușirea crypto, Congresul Escrocilor alege azi următoarea țeapă

Ai investit în crypto și totul a mers de minune o perioadă, pentru ca apoi să realizezi că da, a fost țeapă? Mori de nerăbdare să mai iei o țeapă? Numărătoarea inversă a început! Marii escroci ai planetei discută zilele acestea la Congresul Escrocilor cu ce să dea următoarea țeapă mondială.

Favorită în topul țepelor propuse la Congres este investiția în terenuri virtuale din Metaverse-ul lui Zuckerberg, țeapă avantajată și de faptul că miliarde de proști au deja conturi de Facebook și le-ar fi foarte ușor să bage banii în această escrocherie.

Pe locul doi la țepe ar fi titlurile de stat oferite de România, apoi NFT-urile. Totuși, se estimează că mult mai mulți proști se vor arunca masiv la NFT-uri, pentru că fraierii sunt obișnuiți să dea bani grei pe orice porcărie, cu condiția ca pe etichetă să fie un brand celebru, cum ar fi Adidas sau Volkswagen.

Ca la fiecare Congres al Escrocilor, bugetul pentru marketing și publicitate a rămas zero, pentru că proștii fac singuri reclamă escrocheriilor cu care iau țeapă, că așa sunt proștii, trebuie să fie și fuduli, să se laude cu cât au câștigat cu Bitcoin sau alte țepe crypto.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 noiembrie 2022 16:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult