După WOW şi Call of Duty, Microsoft vrea să dea 8 miliarde pe Piticot şi Macao

Continuă achizițiile spectaculoase la Microsoft. După ce a cumpărat Blizzard cu 69 miliarde de dolari ca să pună mâna pe jocurile World of Warcraft și Call of Duty, gigantul Microsoft a demarat negocierile pentru achiziția unor jocuri de pe piața românească. Americanii sunt interesați în primul rând de Piticot și Macao, pe care au oferit deja 8 miliard de dolari.

Microsoft a mai încercat să cumpere jocul ”Nu te supăra, frate” în anii `90, dar s-a opus Ion Iliescu, adeptul doctrinei ”Nu ne vindem țara”. Din păcate investițiile în ”Nu te supăra frate” au întârziat, așa că în loc să fie jucat în realitatea virtuală, e în continuare jucat pe un carton, cu zaruri.

Pachetul achiziționat de Microsoft include Piticot, Baba Oarba, dar și Șotron, care va fi vândut ca joc sportiv, deci Microsoft vrea să concureze cu Wii pe segmentul de fitness entertainment. Soni, marele rival al Microsoft, nu vrea să piardă ocazia unei investiții bănoase, așa că a anunțat că intră pe piața românească și vrea să cumpere jocul de strategie Rațele și Vânătorii cu 3 miliarde de dolari.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
19 ianuarie 2022 14:16
Citește mai mult despre: Blizzard Macao Microsoft Piticot Sony

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult