Îl cheamă Gică, locuiește într-o casă de chirpici pe malul râului Argeș, dar ascunde un secret râvnit de savanți din întreaga lume! Gică e cel mai norocos jucător de păcănele din țară. Gică spune că la birtul de lângă casa lui există un aparat unde toți cunoscuții lui își pierd banii, dar când se duce el, se ia curentul și nu poate să joace.jucator_pacanele.jpg

Oamenii din sat spun că e un blestem, care îl afecta și pe bunicul lui Gică. ”Când venea popa prin sat să ia bani de la oameni, niciodată nu-l găsea acasă. Parcă era un făcut”, spune o vecină.

De când a fost adus aparatul de păcănele la birt, Gică ar fi putut pierde circa 5.000 Euro, suma pierdută în medie de ceilalți vecini. Din păcate pentru Gică, nici măcar nu mai are voie să intre în birt, pentru că patronul s-a săturat să schimbe siguranțele.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 07.04.2015 12:56 IT & Știința

National Cinematografic