Fecunditatea lui Cristi Borcea a fost în sfârşit explicată! Era evident că e vorba de o combinaţie între factorul genetic şi şarmul irezistibil al lui Borcea, însă recent s-a aflat că până la urmă tot gena contează. Tatăl lui Borcea i-a spus lui Cristi că mai are 174 de fraţi, pe care i-a făcut de-a lungul timpul, câte unul, câte doi, exact cum face Cristi acum.cristi_borcea_abatut.jpg

Cristi Borcea are 150 de fraţi mai mari şi 24 de fraţi mai mici. Tatăl lui Borcea a recunoscut că le-a plătit pensia alimentară multor fraţi de-ai lui Cristi din banii lui, după ce a devenit milionar. Stere Borcea spune că cel mai probabil Cristi va mai avea frăţiori, pentru că el e încă în putere.

Din păcate Stere Borcea le-a spus celorlalţi copii că sunt fraţi cu Cristi, şi a urmat o avalanşă de vizite şi de cereri de împrumuturi în bani. Surse din anturajul lui Cristi Borcea susţin chiar că prolificul om de afaceri ar fi intrat de bunăvoie la puşcărie, ca să scape de nenumăraţii fraţi, care îl privesc ca pe un izvor nesecat de bani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 28.02.2019 20:32 IT & Știința

National Cinematografic