E nemuritoare? O femeie susține că a împlinit pentru a 8-a oară vârsta de 29 de ani

Cazul unic al unei femei din Bucureşti ar putea arunca noi perspective asupra veşnicului mister al sincerităţii femeilor când îşi menţionează vârsta. Mioara Papuc, femeia în cauză, susţine că şi-a sărbătorit pentru a 8-a oară 29 de primăveri, făcând numeroşi cercetători să se întrebe ce fenomen bizar o împiedică să schimbe prefixul.

“Nu ştiu care e problema, eu de 8 ani am 29 de ani, normal că am împlinit 29 de ani de 8 ori la rând. Cât vroiaţi să împlinesc, 28? Cine mă acuză că mint în privinţa vârstei nu ştie ce vorbeşte. Dacă nu mă credeţi, vă arăt buletinul, o să vedeţi acolo că sunt născută în 1986, iar cu un an înainte fusesem născută în 1985, cu doi ani în urmă în 1984, şi aşa mai departe. Unde scrie că anul naşterii trebuie să fie fix? Asta e doar o regulă impusă de societatea rigidă în care trăim”, a declarat aceasta.

Femeia şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de mama, bunica şi străbunica ei, toate în vârstă de 29 de ani. “Ne bucurăm că suntem sănătoase, şi sperăm să apucăm frumoasa vârstă de 29 de ani şi peste 80 de ani”, spune Mioara Papuc.

20 martie 2015 08:03

Alte articole

Vezi mai mult