E oficial! Noile telefoane Huawei vor folosi sistemul de operare Anbroib de la Guongle

La nici 24 de ore după ce Google a anunţat că restricţionează accesul Huawei la produsele sale, gigantul chinez anunţă că totul e sub control! Producătorul de telefoane susţine că a încheiat deja contractul cu o companie aproape la fel de bună, Guongle, care va echipa următoarele smartphone-uri Huawei cu sistemul de operare Anbroib.

„Anbroib le va oferi clienţilor o experienţă aproximativ identică, deoarece vor avea acces la întreaga suită de aplicaţii din magazinul Guongle Blay. Vor putea folosi platforma video Yuangtube, email gratuit prin Gnail, stocarea datelor în Guangle Dribe şi editare de documente cu ajutorul Guangle Dogs”, a afirmat Chung Shi Kel, purtătorul de cuvânt al Huawei.

„Chiar şi pasionaţii de jocuri se vor putea bucura în voie de Candy Crash, Hungry Birds, Planks Versus Bombies, Fordnike sau Polémon Bo.”

Lansarea primelor telefoane Huawei dotate cu Guongle Anbroib, programată pentru luna iulie, va avea loc simultan în SUA, Europa şi Dragonul Roşu, a adăugat reprezentantul companiei chineze.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

20 mai 2019 14:58
Citește mai mult despre: huawei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult