E oficial! Numărul proștilor de pe Facebook l-a depășit pe cel al proștilor care se uită la TV

Dacă până nu demult proștii se înghesuiau în fața televizorului, acum s-au mutat aproape toți pe Facebook. Cert e că, în prezent, numărul proștilor cu activitate pe Facebook este mult mai mare decât al celor care încă se uită la televizor.

”Absolut orice subiect este abordat pe Facebook de o armată de proști”, oftează reputatul sociolog Decebal Popescu. ”Și pentru că sunt atât de mulți proști, ei se împart în tabere care se vor adverse, dar de fapt sunt similare: ignoră logica sau, mai grav, uneori chiar ideea de rațiune. Dacă apeși la întâmplare pe tastatură, cu ochii închiși, vei scrie probabil ceva mai pertinent decât proștii militanți de pe Facebook.”

Reputatul sociolog spune că, într-adevăr, totul începe de la proștii care își dau cu părerea pe Facebook despre orice, dar că marele merit este al idioților care le dau Like și Share la ceea ce scriu proștii, făcându-i pe aceștia din urmă să se simtă relevanți. ”Dă-le proștilor aparența de relevanță și vei putea scufunda planeta împreună cu ei!”, avertizează Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
26 mai 2015 13:05

Alte articole

Vezi mai mult