E oficial vară! Fetele și-au schimbat pozele de Facebook cu unele în care sunt mai sexy

Natura și-a intrat în drepturi, frigul este doar o amintire iar lumea se gândește la concedii. Vara a venit oficial și în România, vestită de milioanele de românce care și-au schimbat poza de profil de pe Facebook cu una în care pare mai sexy, mai bună de dus la plajă.

Sociologii spun că ritualul de vară începe, de fapt, în iarnă, când fetele, conform tradiției, încep să posteze pe wall check-in-uri la săli de fitness, brodate frumos cu smiley-uri și chicoteli. În primăvară apar mesajele motivaționale cu ”never give up” sau ”pain is weakness leaving the body”. Abia când renunță complet la ideea de a slăbi, vara își poate intra în drepturi.

În acest moment, fetele își schimbă poza de profil la Facebook cu una în care par mai sexy și mai slabe, cover-photo-ul cu unul cu litoralul și sunt pregătite să iasă la agățat. Ele își fac apariția seara, când băieții au băut câteva beri, iar lumina nu este suficientă ca aceștia să observe detalii. În toamnă se va ajunge, ca în fiecare an, la concluzia că bărbații sunt porci și judecă numai după aparențe.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ef
9 iunie 2014 18:06
Citește mai mult despre: facebook vacante vara

Alte articole

Vezi mai mult