Ceea ce locuitorii blocurilor din Berceni sau Militari au așteptat toată iarna trecută s-a întâmplat în sfârșit: din cauza caniculei, caloriferele au acum temperatura după care bucureștenii au tânjit toată iarna trecută. ”Numai în București se poate întâmpla asta, ca vara să-ți încălzești ciorba pe calorifer, iar iarna să-ți răcești berea pe el”, s-a revoltat un bucureștean.calorifere_fierbinti.jpg

Pentru că nu le venea să creadă că au caloriferele fierbinți, mai mulți locatari ai unui bloc din Berceni au pus mâna pe ele, să le verifice, și s-au ales cu arsuri ușoare. ”În 50 de ani de când stau la bloc, o dată nu mi s-a întâmplat să mă ard de la calorifer. Pentru mine nu există dubiu, vine Apocalipsa!”, spune un pensionar de la ultimul etaj al blocului.

Culmea nesimțirii, RADET le-a trimis bucureștenilor o scrisoare, prin care îi anunță că vor fi taxați pentru căldura provocată de caniculă.  ”Din motive tehnice, căldura care trebuia să ajungă în casele dumneavoastră în luna ianuarie a fost livrată abia acum. Ne cerem scuze pentru întârziere. Suma aferentă acestui serviciu va fi inclusă în următoarea noastră factură. Vă mulțumim!”, se spune în scrisoarea RADET.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 17.06.2016 13:38 IT & Știința

National Cinematografic