Ceea ce locuitorii blocurilor din Berceni sau Militari au așteptat toată iarna trecută s-a întâmplat în sfârșit: din cauza caniculei, caloriferele au acum temperatura după care bucureștenii au tânjit toată iarna trecută. ”Numai în București se poate întâmpla asta, ca vara să-ți încălzești ciorba pe calorifer, iar iarna să-ți răcești berea pe el”, s-a revoltat un bucureștean.calorifere_fierbinti.jpg

Pentru că nu le venea să creadă că au caloriferele fierbinți, mai mulți locatari ai unui bloc din Berceni au pus mâna pe ele, să le verifice, și s-au ales cu arsuri ușoare. ”În 50 de ani de când stau la bloc, o dată nu mi s-a întâmplat să mă ard de la calorifer. Pentru mine nu există dubiu, vine Apocalipsa!”, spune un pensionar de la ultimul etaj al blocului.

Culmea nesimțirii, RADET le-a trimis bucureștenilor o scrisoare, prin care îi anunță că vor fi taxați pentru căldura provocată de caniculă.  ”Din motive tehnice, căldura care trebuia să ajungă în casele dumneavoastră în luna ianuarie a fost livrată abia acum. Ne cerem scuze pentru întârziere. Suma aferentă acestui serviciu va fi inclusă în următoarea noastră factură. Vă mulțumim!”, se spune în scrisoarea RADET.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 17.06.2016 10:38 IT & Știința

National Cinematografic