Efectele Miracle Blade încep să se vadă. Românii mai au în medie doar 8 degete

Un studiu realizat prin Poşta Română arată că efectele teleshoppingului românesc sunt departe de a fi benefice, una din concluzii fiind că puţini români mai au toate degetele, din cauza calităţii cuţitelor Miracle Blade.

Studiul arată că românii mai au în medie doar 8 degete la mâini, unora lipsindu-le chiar şi 4 sau 5 degete, din cauza accidentelor provocate de utilizarea produselor Miracle Blade.

„Arătătorul mi l-am tăiat când am vrut să tai un ananas, exact ca în reclamă. Degetele mijlocii mi le-am tăiat tăind doze de bere, deşi nu ştiu ce-a fost în capul meu, puteam pur şi simplu să le desfac”, susţine Victor R, unul din subiecţii studiului.

Bărbaţii participanţi la studiu sunt extrem de nemulţumiţi, pentru că atunci când vor să-şi bată nevestele nu mai pot face un pumn serios. „Pare mai degrabă că o mângâi cu cioatele astea”, declară Victor R.

Mulţi români declară că au păţit multe accidente chiar şi când nu foloseau cuţitele Miracle Blade.

„Băgam mâna în sertar să scot o furculiţă şi când o scoteam vedeam că am pierdut un deget, pentru că atinsesem un cuţit Miracle Blade”, se plânge Mioara Papuc, care declară că pierderea degetelor i-a afectat grav viaţa sexuală.

Scris de Ionut
27 august 2013 11:17

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult