Efectul Pokémon Go! Pe Autostrada Soarelui sunt 20% maşini și 80% pietoni care vânează pokemoni

Autostrada Soarelui este complet blocată, dar nu de la numărul mare de mașini, cum se întâmplă de obicei în week-end, ci din cauza pasionaților de Pokémon Go. Din zecile de mii de turiști care au plecat în week-end pe litoral, majoritatea au preferat să se întoarcă la București pe jos, cu speranța că vor captura prețioșii pokemoni.

”De mai bine de 30 de kilometri tot găsesc pokemoni, așa că probabil voi ajunge la București pe jos, iar mașina poate rămâne în Mamaia”, spune un turist. ”Nu e ca și cum mașina ar pleca undeva din parcare, pe când pokemonii ăștia altă dată nu-i mai prinzi. Acum chiar îmi pare rău că am luat mașina, că puteam la fel de bine să merg pe jos și la dus, nu doar acum, la întors.”

Sunt și cazuri de turiști atât de pasionați de joc, încât pur și simplu au uitat că au venit cu mașina, sau chiar și-au uitat restul familiei pe litoral, acaparați de Pokémon Go. Asta în timp ce cei mai pregătiți fizic dintre turiști intenționează să ajungă în București abia după un ocol prin Moldova, ”ca să vizităm mănăstirile de-acolo, că sigur ascund și ele mulți pokemoni.”

Scris de Calin
24 iulie 2016 12:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult