Eficienţă! A apărut ţigara IQOS de bloc, la care se pot racorda toţi fumătorii

Ţigările clasice sunt de domeniul trecutului! Tot mai multe complexuri rezidenţiale noi sunt dotate acum cu IQOS de bloc, pentru eficienţă. IQOS-ul de bloc poate fi uriaş, în cazul clădirilor cu multe etaje. Cele mai mari sunt în blocurile de garsoniere și sunt amplasate de regulă la subsol.

”Am încercat și cu țigară amplasată lângă bloc, pe terasă, pentru că fumul de tutun e foarte deranjant chiar şi în exterior, dar veneau prea mulți să se înțepe și ei la IQOS-ul central. Când îi prindeam ziceau că pufăie și ei 2-3 fumuri. Nu merge așa”, spune un administrator de bloc.

Sunt multe avantaje la țigara de bloc, dar și dezavantaje. De exemplu, trebuie să fie un fochist permanent în subsol să alimenteze cu rezerve. Țigara de bloc produce discuții interminabile la ședințele de bloc, pentru că există o facțiune de locatari care doresc să treacă pe Heets.

Vecinii fumători care au rămas pe țigări clasice sunt permanent invitați să treacă și ei pe IQOS-ul de bloc: ”Dacă nu vor să se racordeze la cea de bloc, pot testa un IQOS clasic să vadă cum e. Să intre pe promisiunea.ro și găsesc acolo tot ce trebuie să știe”,spune un vecin.

9 august 2019 11:08
Citește mai mult despre: fumat

Alte articole

Vezi mai mult