El e românul născut în BMW, care a învățat să meargă la 24 de ani!

Un caz rar de Mowgli de România, descoperit la Buzău. Un bărbat născut în BMW a învățat să meargă la vârsta la care alții deja se dau cu trotineta: 24 de ani! Robert conduce BMW-ul de la 6 ani și a dovedit abilități uimitoare încă din copilărie: a pornit singur avariile prima oară la 4 ani, când a coborât de-a bușilea să se joace un un alt copil născut într-un Audi.

”El n-a coborât din BMW până la 3 ani și mașina a reprezentat întregul lui univers. El se raportează la lume ca la un mare BMW. Cerul se numește plafon, pământul e podea cu covorașe, pădurile sunt un smoc de cruciulițe atârnate la retrovizoare. Întrebat ce formă are planeta noastră, a spus că are formă de Seria 3”, spune antropologul Decebal Popescu, cel care l-a descoperit pe românul născut și crescut în BMW.

Robert a moștenit mașina de la părinții săi și a continuat să-și ducă viața în ea, până recent, când rugina a mâncat și ultimul prag și mașina s-a prăbușit, Robert a fost nevoit să iasă din ea și să se adapteze. A învățat să meargă singur și acum caută un alt BMW în care să se instaleze: ”E ca un melc, BMW-ul e cochilia lui, nu poate supraviețui fără ea”, spune Dcebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 iunie 2021 08:01
Citește mai mult despre: BMW cocalar șofer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult