Elevii cu febră vor da BAC-ul cu picioarele într-un lighean cu apă rece

A fost aprobată procedura pentru elevii care intră la BAC, dar sunt găsiți cu temperatură mai mare de 37,3 grade. Aceștia vor da examenele în săli separate, cu lighene de apă rece la fiecare pupitru. Profesorii asistenți le vor aduce cuburi de gheață de fiecare dată când va fi necesar și vor avea voie să păstreze și pentru ei câteva, în caz că vor să bea un gin tonic în timpul BAC-ului.

Elevii care vor avea temperatură peste 38 de grade vor fi înfășurați în cearceafuri ude, cu grijă să nu-și umezească foile de examen. Aceștia vor primi din oficiu un punct în plus, ca să aibă și ei o șansă față de colegii sănătoși. Premianții vor fi puși la catedră, ca de obicei, ca să nu copieze ceilalți după ei.

Elevii mai corpolenți vor putea să stea într-o cadă cu cuburi de gheață. Geamurile sălilor speciale vor fi deschise permanent, ca să să nu se facă saună și să nu-i afecteze pe ceilalți colegi. Elevele mai emotive vor avea voie să-și păstreze telefoanele în examen, ca să poată să-și facă selfiuri și să le posteze pe Instagram, sau să pună clipuri pe Tiktok, ca să se mai liniștească.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
14 iunie 2020 06:21
Citește mai mult despre: BAC

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult