Elon Musk a lansat o nouă inteligență artificială, numită e-referate.ro

Crește oferta în ce privește resursa de inteligență artificială. După succesul uriaș al aplicației ChatGPT, Elon Musk anunță că lansează și el un robot deștept, numit e-referate.ro, care poate răspunde cam la orice întrebare rapid, elegant și foarte științific, din mai multe domenii, de la astronomie până la comentarii literare pentru Capacitate sau BAC.

”Am eliminat toate funcțiile inutile, precum funcția creativă, i-am pus la dispoziție o bază de date completă cu cele mai căutate subiecte și l-am făcut foarte rapid, dar mai ales imposibil de depistat. Acum nu mai poți să-ți dai seama ce e scris de tine și ce e compus cu ajutorul e-referat.ro”, susține Elon Musk, geniul din spatele noii inteligențe artificiale.

E-referate.ro este momentan gratuit, dar se preconizează lansarea unei variante pe bani, pentru cei care vor să-și termine studiile într-un ritm accelerat, cum ar fi analfabeții care vor să candideze pentru un post de consilier local, primar, deputat, ministru, sau chiar președinte, însă n-au decât patru clase absolvite. Cu e-referate.ro poți ajunge să-ți dai doctoratul mai repede decât la Școala de Cadre a Securitățiii, cum a făcut Bode, spune Elon Musk.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
18 aprilie 2023 14:15
Citește mai mult despre: chatgpt elon musk inteligență artificială

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult