Elon Musk a vândut Twitterul ca să poată să plătească nota din Poiană

Informația absolut reală că miliardarul Elon Musk a venit în România să chefuiască în Poiana Brașov, alături de vedete de cunoscuți actori de la Hollywood, miliardari, vedete și antreprenori naște consecințe adânci. În această dimineață, chiar înainte să se ducă la Bran să continue cheful, Elon Musk a anunțat că trebuie să vândă twitterul ca să plătească nota de plată.

Deși înțelegerea a fost că face plata bara-bara cu fostul său asociat de la PayPal, Peter Thiel, acesta din urmă nu s-a achitat de obligație motivând că nu-l lasă soțul să dea banii pe prostii și, în plus, ei nu au luat decât o salată de vinete și o apă. Din păcate nota a fost una consistentă, pentru că la petrecere au fost invitați actori fomiști de la Hollywood, care au băgat în ei ca sparții că nu se știe când mai prind o masă bună sau un rol într-un film pe care chiar să-l fi văzut mai mult de trei persoane.

Musk a cerut păsuire pentru achitarea notei, să vândă o parte din acțiunile pe care le are la SpaceX, compania Boring și Dacia Pitești dar chelnerii restaurantului au răma neînduplecați și i-au pus în vedere că ori spală vasele în local vreme de 4500 de ani, ori se trezește cu cauciucurile la Tesla tăiate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

30 octombrie 2022 14:59
Citește mai mult despre: elon musk poiana brasov

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult